Greenfeeaftaler

For året 2022 er der indgået greenfee aftale med følgende klubber, hvor medlemmerne, alle dage, kan spille til ½ pris af den til enhver tid gældende greenfee

Trehøje Golfklub
Holstebro Golfklub omfatter Storådalen
Ikast Tullamore Golfklub

(ovenstående greenfee kan ikke kombineres med andre rabatter)

For året 2022 er der indgået greenfeeaftale med Esbjerg Golfklub – se opslag i klubben.

Der er aftalt reduceret greenfee med Kolding Golf Club og Royal Oak Golf Klub i Jels. Der gives 33% rabat på den gældende greenfee.

Medlemmer af Sønderjyllands Golfklub kan i følgende klubber spille til reduceret greenfee:
Sønderborg Golfklub: Hverdage kr. 200,- Weekends og helligdage kr. 250,-
Haderslev Golfklub; Der gives kr. 100,- i rabat på gældende greenfee
Nordborg Golfklub: Alle dage kr. 225,-
Tønder Golfklub: Alle dage kr. 200,-
Åbenrå Golfklub: Hverdage kr. 200,- Weekend og helligdage kr. 250,-
Benniksgaard Golfklub: Hverdage kr. 250,- Weekend og helligdage kr. 300,-

Ovennævnte klubbers medlemmer, kan i 2022 spille i Sønderjyllands Golfklub til nedenstående priser:
Hverdage kr. 250,-
Weekends og helligdage kr. 350,-
Juniormedlemmer af nævnte klubber spiller greenfee frit.

For Fleksmedlemmer betales højeste dagstakst (kr. 300 på hverdage og kr. 400 i weekender) Der gives ingen rabat på greenfee til Fleksmedlemmer.

Bemærk venligst, at Sønderjyllands Golfklub ikke giver rabat til gæster med Golfhæftet.

Vi har aftaler med tyske golfklubber:

Medlemmer af Golf Club Hof Berg kan spille Sønderjyllands Golfklubs bane til:

Greenfee:
Mandag til fredag: 33 Euro
Lørdag og søndag: 40 Euro

Medlemmer af Sønderjyllands Golfklub kan spille til reduceret greenfee i ovennævnt klub – forhør om greenfee i klubberne.

Sønderjyllands Golfklubs medlemmer kan spille Golfclub an der Schlei´s bane med 30% rabat på den til enhver tid gældende greenfee. Medlemmer af Golfclub an der Schlei har samme mulighed, når de spiller Sønderjyllands Golfklubs bane.

Hund i snor – tilladt på Sønderjyllands Golfklubs bane.