Velkommen til Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands foretrukne golfklub beliggende 10 minutter fra Aabenraa i smukke omgivelser.

Banen er en smuk park og skovbane med store træer vekslende med åbne arealer med en god udsigt over flere huller.

Banens nul 1 ligger i bekvem afstand fra parkeringsplads og klubhus. Derefter møder du en afvekslende og udfordrende bane med et godt hulforløb.  Banen slutter af med et meget smukt par 4 hul, hvor man spiller op mod klubhuset og den markante stendysse bag greenen. Hullet byder på udfordringer med let skrånende fairway og en vandhazard der nemt komme i spil hvis man ikke er helt præcis med 2. slaget.

I golfklubben finder du en velassorteret proshop, en god restaurant samt omklædningsfaciliteter. Der er direkte adgang til putting green og driving range. Ved klubhuset er der et centralt torv med direkte adgang til alle klubhusets faciliteter.

I proshoppen møder du velkvalificeret betjening der kan hjælpe dig med at vælge det helt rette udstyr til dig. Proshoppen råder over et studie, hvor du kan få træning og custom fittede køller.

Restauranten drives med hjertet, du får altid en lækker menu som den perfekte afslutning på en god golfrunde.

Driving range er delvis overdækket og der er frie træningsbolde for greenfee gæster. Der er adgang til en par 3 bane i forbindelse med træningsområdet.

Velkommen til Sønderjyllands foretrukne golfbane – kun 10 min fra Aabenraa.

SKAL DU OGSÅ MELDES IND I DANMARKS SMUKKESTE GOLFKLUB?

Hvis du ønsker at melde dig ind i Sønderjyllands Golfklub skal du blot udfylde vores indmeldelsesblanket som du finder på nedenstående link. Vær opmærksom på at du skal uploade din underskrift som bevis, dette kan sagtens være et billede af din underskrift på et hvidt papir.