• Forside

Aktuel Information

TH VINTERGOLF 20 21

Formanden beretning / referat generakforsamling 2020

Vintergolf fik en pludselig ende da COVID19 kom til Danmark. Alt golf og andre aktiviteter blev lukket ned. Det var en hård tid for alle golfspiller, da baner var lukket i marts og det meste af april i hele Danmark. Vi fulgte DGU anbefalinger.

Ved sæsonens begyndelse var vi 113 medlemmer, med 8 udmeldte og 7 nye medlemmer.

Vi kom endelig i gang med vores sommer program den 14. maj med en klubmatch.

Det var nødvendigt at rykke rundt med vores sponsorer, vi håber at de havde forståelse for det.

Der var ikke plads i vores program til Masters, men vi vender måske tilbage med det i 2021.

Ved vores turnering den 28. maj forsøgte vi med ”Live Scoring”, som er digital indrapportering af scores via Smartphone. Systemet virker godt, der var selvfølgelig nogle småfejl i starten.

Det positive ved systemet er, at når det sidste hold er færdig er resultater klar.

Vores sommerudflugt til Holstebro og Trehøje planlagt til den 18. juni var aflyst pga. manglende tilmelding. Vi fik hurtig arrangeret en tur til Aabenraa Golfklub hvor vi følte os meget velkommen. Vi vil overveje til næste sæson, om vi skulle etablere en slags venskabs- turnering med dem.

Vi fik tilladelse til vores første gunstart den 2. juli med 55 deltager, også her var der digital indtastning af scores og resultat - liste kan printes ud få minutter efter de sidste hold var i klubhuset. Resten af juli måned var der kamp om pladserne, der var næsten ingen ledige pladser. Godt vi fik indført spil i juli/ferie måned.

Vores traditionelle Leif Mogensen Pokal blev igen afholdt i Royal Oak. Der var kun 19 deltagere, men de 19 som var tilmeldt fik en dejlig golf dag i solskin på en meget veltrimmet bane. Vinder blev Ruddi Christensen med 38 Stableford point. Stor tak til Leif som har tilkendegivet, at han er sponsor til næste år når det holdes i Haderslev.

Vores anden gunstart den 6. august var også velbesøgt, 64 deltager i 28 grads varme, alt gik vel.

Vi kommer ikke af med at skulle aflevere 1 fysisk score kort som opbakning til digital indtastning.

Den 13. august var vores årlig turnering - Onsdagspiger mod Torsdagsherre. Solen skinnede fra en skyfri himmel og vi var 60 deltager. Vinder blev Thom Tarben Petersen, pigerne vandt pokalen fra os med den mindste mulige margin.

Vi vender stærk tilbage næste år.

Den 11 sept. Hold vi vores forsinkede sommerudflugt. Denne gang til Cromwell Kellers Park. Vejret var igen med os og vi var godt 30 spillere afsted i bus med de obligatorisk mundbind på.

Vinder blev Hans Emil Nissen i A og Ron Ruston i B.  En super dag styret af Hans Peter og Gunnar. Stor tak til jer.

Torsdagsherrer-cup blev afholdt søndag den 27 sept. med 28 deltagere delt i blåt og rødt hold. Det bliv en sejr til blåt hold 15.5 mod 6.5. Mange tak til Henrik Dressel som var primus motor i gennemførsel af turnering under det ny format.

Det viste sig at de mange afbud til denne turnering, måske skyldes at det blev afholdt på en søndag (kirkedag), eller måske skal vi find et andet format.
Bestyrelsen vil bruge vinter til revurdere vores turneringer.

Vi har haft mange udfordringer i år, som vi i bestyrelsen skal se på inden næste sæson.

Vi ønsker flere tider til de arbejdsramte, vi har søgt om at få to tider fra 15.16 til 15.32 og skære de første to/tre tider væk.

Der kommer ny regler for tidsbestilling til næste år, som betyder at vores ledige tider blev frigivet 48 timer inden start.

Vi vil revurdere vores turneringsprogram, da vi fornemmer at der ikke er så stor tilslutning som før.

Disse opgaver vil bestyrelsen arbejde på i løbet af vinter.

Jeg vil takke hele bestyrelsen for et godt og konstruktivt samarbejde. Dette er vi fælles om.

På vegne af bestyrelsen vil jeg ønske alle en god vintersæson og velmødt i 2021.

Bestyrelsesformand
Ron Ruston