Tirsdagsturneringer

Alle – uanset alder og handicap – kan deltage i tirsdagsturneringerne, som afvikles hver tirsdag fra starten af april til slutningen af september.

Turneringerne spilles over 9 huller med gunstart og mødetid på torvet 20 minutter før der skal slås ud.
Forår og efterår er der gunstart kl. 17.00, medens der er gunstart kl. 18.00 i perioden maj til medio august.

Der spilles som hovedregel på for-ni. Hvis der er mange deltagere spilles der også på bag-ni. Tirsdagsturneringen har fortrinsret i forhold til andre reserveringer.

Turneringen spilles som stableford med handicap.
Begyndere (Prøvemedlemmer) skal have deltaget i mindst 3 turneringer og have opnået 7 stableford-point mindst 2 gange for at få det grønne kort.

Du tilmelder dig turneringen ved – senest dagen før – at skrive dig på listen, der ligger i caféen. Ved tilmeldingen skal du betale turneringsfee kr. 30,- via MobilPay 958008

Der er præmier hver gang!

Hvis du opnår mere end 18 stableford-point skal du indberette resultatet for at få nedskrevet dit handicap.

Ved sæsonafslutning er der præmie til spilleren med største handicap forbedring i sæsonen og præmier til TOP 10 spillere.

I september afvikles den årlige afslutningsturnering, der er åben for alle medlemmer af Sønderjyllands Golfklub.

Ansvarlig for tirsdagsturneringerne:
Mona Jespersen og Birgit Clausen

SKAL DU OGSÅ MELDES IND I DANMARKS SMUKKESTE GOLFKLUB?

Hvis du ønsker at melde dig ind i Sønderjyllands Golfklub skal du blot udfylde vores indmeldelsesblanket som du finder på nedenstående link. Vær opmærksom på at du skal uploade din underskrift som bevis, dette kan sagtens være et billede af din underskrift på et hvidt papir.