• Forside
  • Information

Information fra Seniorherrerne

Seniorherrerne i Sønderjyllands Golfklub

Formålet med klubben er i fælleskab at dyrke golfspillets glæder og “GLANT” samvær.

NYE MEDLEMMER ER VELKOMNE  !!!

Mandlige medlemmer af Sønderjyllands Golfklub, der er fyldt 65 år og har et hcp. på max. 36.0 kan blive optaget som medlem af:

Seniorherrerne - Sønderjyllands Golfklub.

Optagelse finder sted sted én gang om året og ansøgning skal være afleveret til formanden senest den 30. november og indeholde følgende:

• Medlemsnummer i Sønderjyllands Golfklub
  • Navn og adresse
  • Telefonnumre – mobil og evt. fastnet
  • E-mail-adresse
  • Hcp
  • Fødselsdato

Bestyrelsen kan efter anmodning dispensere fra denne regel.

Der spilles hver torsdag året rundt :

I sommerperioden (april til november) er der sommerspil med turneringer. Vi mødes på Golftorvet kl. 08.00, og der er spille-start kl. 08.20 med efterfølgende frokost kl. ca. 12.30 i Golfrestauranten.

I vinterperioden (november til marts - vinterspil), mødes vi på Golftorvet kl. 08.45 med spille-start kl. 09.00.

Kontingentet inkl. en hole-in-one forsikring udgør 425,00 kr. årligt, og der er et optagelsesgebyr  på 300,- kr.

Derudover er det kutyme at nye medlemmer på et tidspunkt giver en omgang snaps til vor frokost til alle fremødte medlemmer på en given spilledag.

Dette er dog ikke et krav, men…..

Ved runde fødselsdage 70 - 80 - 90 år giver man derimod ingen omgang, men det er blevet kotume, at man “begaver” klubkassen med 1.000,- kr.

Kontingent og optagelsesgebyr indbetales på klubbens konto i Sydbank senest med udgangen af marts måned.

Konto nr:        7910 1087686

Ansøgning sendes pr. mail til klubbens formand:

Ole Skovlund -   mail:  oskovlund@gmail.com

Skulle der være spørgsmål forbindelse med optagelse i vor klub, er du velkommen til at tage kontakt til en af bestyrelsens medlemmer:

Formand Kasserer Bestyrelsesmedlem
Ole Skovlund Poul Alexandersen Steen Madsen