• Forside
  • Bliv medlem
  • Ny golfspiller

Prøvemedlemskab

Ønsker du at komme i gang med golf i det tidlige forår 2021, så har vi nedenstående tilbud til dig:

Begynder træning 2021

Hold 1:

Lørdage: 20. marts, 28. marts, 3. april, 10. april, afslutning søndag den 18. april

Hold 2:

Tirsdage: 23. marts, 30. marts, 6. april, 13. april, afslutning søndag den 18. april

Træningen finder sted, lørdage kl. 9.00 – 12.00 samt tirsdage kl. 17:00 – 20:00

Et prøvemedlemskab koster kr. 500

For dette beløb får du:

• Golfskole (6 x 3 timer, hold lektioner)
  • 4 personlige lektioner hos klubbens træner
  • Fri adgang til alle træningsfaciliteter
  • Frie bolde på driving range
  • Regelundervisning og regelprøve
  • Bogen "Kom i gang - golf for begyndere"
  • Bogen - Golfreglerne
  • Deltagelse i Tirsdagsturneringer efter bestået regelprøve og holdundervisning (idet der altid er præmier på ved tirsdagsturneringerne opkræves kr. 30,- pr. gang)
  • 2 gratis lektioner i dit 2. "golfår"

- og når du efterfølgende melder dig ind i klubben, spiller du kontingentfri resten af indeværende år!

Ved indmeldelse skal du betale et indmeldelsesgebyr på 2000,- kr. idet vi modregner de 500,- kr. du har betalt for prøvemedlemsskabet.

Der er mulighed for at leje udstyr i klubbens Proshop!

Golfsporten bidrager til at forbedre folkesundheden Det gælder såvel det motionsmæssige ved runderne i

naturen, som gennem det sociale fællesskab. Desuden tager golfsporten hensyn til miljøet.

Spil når DU har tid og lyst

Du kan spille, når det passer dig, og du kan spille og konkurrere mod andre, også selvom de har spillet

meget længere tid end dig. Du kan spille for sjov. Du kan spille for alvor. Du kan spille 18 huller, 9 huller eller bare bruge træningsbanen. Holdlektioner, Personlige lektioner og Tirsdagsturneringer

Sideløbende med de 6 holdlektioner skal du aftale tider, 4 x 20 min. hos klubbens Pro til personlige lektioner.

Efter holdlektionerne gælder det Tirsdagsturneringerne. Her skal du spille min. 3 turneringer og opnå

min. 2 x 7 point på 9 huller.

Herefter får du spilletilladelse og kan melde dig ind i Sønderjyllands Golfklub, som "rigtigt" medlem.

Du kan læse mere om de forskellige medlemskategorier og priser her på klubbens hjemmeside.