Par-3 banen

Sønderjyllands Golfklub har en 6 hullers Par-3 bane  beliggende ved Driving-rangen.

Par 3 banen er en fremrangende kort bane, hvor øvede og uøvede golfspillere kan prøve kræfter med det korte spil. Der spilles med varierende længder fra 60 til næsten 100 meter. Der er forhindringer i form af bunkers. Der spilles til små greens så man kan træne præcisionen i spillet. Alle elementer af det korte spil kan øves på par 3 banen.

Par-3 banen og Driving-range kan benyttes af gæster for kr. 50,- pr. dag.

Der er mulighed for at leje golfudstyr, hvis man gerne vil prøve golf. Kontakt Proshoppen for at høre nærmere.

SKAL DU OGSÅ MELDES IND I DANMARKS SMUKKESTE GOLFKLUB?

Hvis du ønsker at melde dig ind i Sønderjyllands Golfklub skal du blot udfylde vores indmeldelsesblanket som du finder på nedenstående link. Vær opmærksom på at du skal uploade din underskrift som bevis, dette kan sagtens være et billede af din underskrift på et hvidt papir.