Firmaarrangement – prøv golf for grupper

Firmaer, foreninger, skoler og private grupper kan bestille et ”golf arrangement”, hvor man under kyndig vejledning bliver introduceret til og instrueret i golfspillets regler, sikkerhedsregler, forskellige slag og efterfølgende prøver at spille på Sønderjyllands Golfklubs smukke 6-hullers par-3 bane.

Et ”golf arrangementer” varer ca. 3-4 timer og har følgende program
  • velkomst og introduktion til golfspillet.
  • instruktion i de forskellige slag på hhv. puttinggreen, indspilsgreen og driving range under ledelse af klubbens Proer.
  • spil på par-3 banen i 4-mandshold.

Prisen pr. person er kr. 125,- uanset antal, (dog skal der min. være 10 deltagere) og beløbet dækker:

• instruktion ved klubbens Proer
  • leje af udstyr
  • bolde og tees

Kontakt Proshoppen eller sekretariatet på telefon 7468 7525 for flere oplysninger eller bestilling af et “golf arrangement”.

SKAL DU OGSÅ MELDES IND I DANMARKS SMUKKESTE GOLFKLUB?

Hvis du ønsker at melde dig ind i Sønderjyllands Golfklub skal du blot udfylde vores indmeldelsesblanket som du finder på nedenstående link. Vær opmærksom på at du skal uploade din underskrift som bevis, dette kan sagtens være et billede af din underskrift på et hvidt papir.