Fællestræning

Alle medlemmer, som har hcp. 37 eller mere er velkommen til Fællestræning og hyggeligt samvær.

Ved Fællestræningen vil Thor og Mikkel undervise og give gode "golf-tips"!

Efter træningen vil det være oplagt at spille 9 eller 18 huller sammen med de øvrige som deltager i Fællestræningen!

Tilmelding ikke nødvendigt.

Torsdagstræning gennemføres på følgende torsdage kl. 16.30

• 8 torsdage før sommerferien: 2., 9., 16., og 23. maj og 6., 13., 20., og 27. juni
  • 5 torsdage efter sommerferien: 1., 8., 15., 22. og 29. august

Træningen de enkelte torsdage gennemføres som hovedregel som tema-træning, hvor temaet så vidt muligt meldes ud i forvejen.

• Hvem kan deltage i torsdagstræningen i 2019:
    Spillere som er indmeldt i Sønderjyllands Golfklub i 2017, 2018 og 2019 så længe de har et hcp på 37 eller højere. Spillerne fra 2019 skal have bestået regelprøven før de kan deltage (6. gang på begynderholdet).
  • Turneringer som en del af torsdagstræningen (der spilles om præmier):
    Den 27. juni arrangeres en sommerturnering på par3-banen med efterfølgende traktement i restauranten.
    Den 29. august arrangeres på Forni en 9 hullers afslutningsturnering baseret på andre turneringsformer med deltagelse af elitespillere som hjælpere/medspillere. Afsluttes med et traktement i restauranten.

For yderligere information vedr. Fællestræningen - kontakt Sekretariatet, Thor eller Mikkel.