Velkommen til Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands Golfklub 18 huls bane og par 3 bane

Sønderjyllands Golfklub har en smuk parkbane med enkelte skovhuller. Banen er beliggende i smuk plantage 10 minutter fra Aabenraa. Banen er let kuperet og giver udfordringer for alle spillere fra begyndere til elite-spillere.

Greens er store og vel vedligeholdte. I tørre perioder vandes fairways, så banen altid fremstår grøn. I sommerhalvåret vil roughen være drilsk, det kan være vanskeligt at spille bolden fra roughen.

Sønderjyllands Golfklub en af landets smukkeste golfbaner, 10 minutter fra Aabenraa og et par kilometer fra motorvej E45

Baneguide: Baneguide kan købes i reception eller Proshop. Kr. 20,-

Toilet: På banen findes toiletbygning mellerm 15. green og 14. – 16. teested

Lynbeskyttelseskure: Lynbeskyttelsesskure findes ved 8. teested samt mellerm 15. green og 14. – 16. teested.

Drikkevand: Der er mulighed for drikkevand ved starterhuset, hul 7 og hul 13

Ved turn mellem 9 hul og 10 teested passeres klubhuset.

PAR-3 BANEN

Sønderjyllands Golfklub har en 6 hullers Par-3 bane som er beliggende ved Driving-rangen.

Par 3 banen er en fremrangende kort bane, hvor øvede og uøvede golfspillere kan prøve kræfter med det korte spil. Der spilles med varierende længder fra 60 til næsten 100 meter. Der er forhindringer i form af bunkers. Der spilles til små greens så man kan træne precisionen i spillet.

Par-3 banen og Driving-range kan benyttes af gæster for kr. 50,- pr. dag.

Der er mulighed for at leje golfudstyr, hvis man gerne vil prøve golf. Kontakt Proshoppen for at høre nærmere.

SKAL DU OGSÅ MELDES IND I DANMARKS SMUKKESTE GOLFKLUB?

Hvis du ønsker at melde dig ind i Sønderjyllands Golfklub skal du blot udfylde vores indmeldelsesblanket som du finder på nedenstående link. Vær opmærksom på at du skal uploade din underskrift som bevis, dette kan sagtens være et billede af din underskrift på et hvidt papir.