• Forside
  • Bliv medlem
  • Ny golfspiller

Tirsdagsturneringer

Alle – uanset alder og handicap - kan deltage i tirsdagsturneringerne, som afvikles hver tirsdag fra starten af april til slutningen af september.

Turneringerne spilles over 9 huller med gunstart og mødetid på torvet 20 minutter før der skal slås ud.
Forår og efterår er der gunstart kl. 17.00, medens der er gunstart kl. 18.00 i perioden maj til medio august.

Der spilles som hovedregel på for-ni. Hvis der er mange deltagere spilles der også på bag-ni. Tirsdagsturneringen har fortrinsret i forhold til andre reserveringer.

Turneringen spilles som stableford med handicap.
Begyndere (Prøvemedlemmer) skal have deltaget i mindst 3 turneringer og have opnået 7 stableford-point mindst 2 gange for at få det grønne kort.

Du tilmelder dig turneringen ved – senest dagen før - at skrive dig på listen, der ligger i caféen. Der er præmier hver gang og det koster 30 kr. at deltage i konkurrencen om at vinde dem. Hvis du opnår mere end 18 stableford-point skal du indberette resultatet for at få nedskrevet dit handicap.

Ved sæsonafslutning er der præmie til spilleren med største handicap forbedring i sæsonen og præmier til TOP 10 spillere.

I september afvikles den årlige afslutningsturnering, der er åben for alle medlemmer af Sønderjyllands Golfklub.

Ansvarlig for tirsdagsturneringerne:
Mona Jespersen og Anne Lise Thomsen