Greenfeeaftaler

For året 2018 er der indgået greenfeeaftale med følgende klubber, hvor medlemmerne, alle dage, kan spille til ½ pris af den til enhver tid gældende greenfee:

Trehøje Golfklub - Link til klubbens hjemmeside her
Holstebro Golfklub Link - Link til klubbens hjemmeside her
Storårdalens Golfklub - Link til klubbens hjemmeside her
Sønderjyllands Golfklub

For året 2018 er der indgået greenfeeaftale med Esbjerg Golfklub - se opslag i klubben

Medlemmer af Sønderjyllands Golfklub kan i følgende klubber spille til reduceret greenfee:

Haderslev Golfklub:  Alle dage kr. 325,-
Sønderborg Golfklub: Hverdage kr. 200, Weekends og helligdage kr. 250,-
Nordborg Golfklub: Alle dage kr. 200,-
Tønder Golfklub: Alle dage kr. 200,-
Åbenrå Golfklub: Hverdage kr. 200,- Weekend og helligdage kr. 250,-
Benniksgaard Golfklub: Hverdage kr. 250,-  Weekend og helligdage kr. 300,-
Brundtland Golfcenter: Alle dage kr. 250,-

Ovennævnte klubbers medlemmer, samt medlemmer af Toftlund Golfklub kan i 2018 spille i Sønderjyllands Golfklub til:

Hverdage kr. 250,-
Weekends og helligdage kr. 300,-

De reducerede priser gælder ikke for Fleksmedlemmer

NYT NYT NYT
For perioden 1. juli 2018 til 31. december 2018 er der indgået fritspils aftale mellem Royal Oak Golfklub og Sønderjyllands Golfklub

Medlemmer af de 2 klubber kan spille frit, alle ugens dage, for kr. 500,-.

Kontakt sekretariatet for køb af fritspils kort.

Aftaler med tyske golfklubber
Medlemmer af Golf Club Hof Berg og Golfclub Deichgrafen Hof kan spille Sønderjyllands Golfklubs bane til:

Greenfee:
Mandag til fredag:             33 Euro
Lørdag og søndag:             40 Euro

Medlemmer af Sønderjyllands Golfklub kan spille til reduceret greenfee i de to ovennævnte klubber - forhør om greenfee i klubberne.

Sønderjyllands Golfklubs medlemmer kan spille Golfclub an der Schlei´s bane med 30% rabat på den til enhver tid gældende greenfee. Medlemmer af Golfclub an der Schlei har samme mulighed, når de spiller Sønderjyllands Golfklubs bane.

HUND - ikke tilladt på Sønderjyllands Golfklubs bane.