• Forside
  • Bane information

Bane Information

Uge 35.

Tirsdag d. 28 August bliver greens områder striglet på bagni. Fairway og semi rough bliver striglet fra onsdag morgen, man kan forvente at et enkelt hul er lukket på jeres runde. Vi er i gang med at efterså semi rough og greens områder på forni. Først i uge 36 bliver Fairways på forni eftersået, nærmere info følgere.

Alle fairways og semi rough blev gødet mandag for at hjælpe væksten og de nye frø i gang.

Onsdag i uge 34

Reparation af fairways efter tørke skader.

Fairways og semi rough strigles på hul 1-9. Dødt plante materiale fjernes med vores løvblæser og fejemaskine.

Vi starter på hul 9 og kører baglens. Det hul vi arbejder på, lukkes og åbnes så hurtigt så muligt igen. Fairways på forni er hårdest ramt. Der , hvor græsset er gult, regner jeg med at 50% kommer igen, i semi roughen, hvor der var et tyndt græstæppe i forvejen , skal vi være glade for, hvis der kommer 10% igen. Så for at få gode fairways og semi rough på forni næste år kommer der et firma og efterså´er dem i uge 35.

I uge 35 strigles fairways og semi roughen på bagni. De er ikke så hård ramt så dem efterså´er vi selv der, hvor det trænger mest.

Alle Teesteder er blevet prikket, eftersået og topdresset i denne uge. Fra næste uge bliver teemarkeringerne på de hårdeste ramte flyttet helt frem for at skåne dem mest muligt, pinplaceringen står ligeledes længst væk fra Tee for at holde en rimelig længde på hullet, dog ikke til klubmesterskaberne i den kommende weekend. Ved starterhuset er der ikke oplyst pinplacering i denne periode.

Chefgreenkeeper

Mandag d. 13 august.

Fra kl 17.30 prikkes greens på forni. Bagni prikkes Tirsdag morgen, efterfølgende bliver greens tromlet.

Chefgreenkeeper

Torsdag d. 12 juli.

Pga. sygdommen Antraknose på nogle enkelte greens vil der weekenden over kun blive klippet hver anden dag og tromlet de andre dage. I dag er der blevet tromlet og kørt en n-p gødning på, fredag vil de så blive klippet.

Lidt fakta omkring sygdommen Antraknose.

Antraknose er en velkendt græssygdom på enårig rapgræs. Et angreb på en stresset enårig rapgræs green kan have katastrofale konsekvenser.

Symptomer på angreb af svampen viser sig først som små, gul til bronze-farvede pletter på 2-5 cm i diameter i græsset. Efterhånden som sygdommen udvikler sig, dannes der store, uregelmæssige pletter med reduceret skudtæthed. Forhold som favoriserer sygdommen er, såsom lavklippehøjde, mekaniske skader, høj temperatur og næringsstof-mangel, kan svampen angribe græsset. Sygdomsudvikling fremmes af jordpakning, dårlig dræning samt mangel på kvælstof, fosfor, kalium, eller vand. Så hvad kan der gøres.

Gennemfør et intensivt luftnings program hele vækstsæsonen. Mindst en dybdeluftning med vertidrain i juli/August( Det blev gjort i uge 27 ).

Undgå mangel på fosfor og kalium( Er kørt ud )

Vand rigeligt og sjældent, undgå aftenvanding, men tørkestress skal undgås i varme perioder( Vi vander greens om morgenen )

Øg klippehøjden for at reducere plantestress. ( Det har vi ikke gjort )

Reducer antallet af klipninger ved at erstatte nogle af klipningerne med tromling.(Det gør vi i de næste dage)

Udskift enårig rapgræs ( Vi kæmper en stor kamp hvert år.)

Mandag d. 2 juli

Fra kl 14.00 vertidræn, hurtig prik og topdresses samt nedmåtning af sand på greens. Regner med vi når 14 greens. Resten bliver gjort færdig Tirsdag morgen så der er åben for spil igen fra kl 7.

Onsdag d 20 juni.

Kl 04.00 klippes, prikkes og tromles greens på hullerne 10-18, arbejdet er færdigt inden spillere når Bagni.

Kl 17.40 prikkes greens på hullerne 1-9. Tiderne på golfbox er blokeret men der kan spilles til vintergreen.

Torsdag morgen kl 05.00 bliver greens tromlet og klippet og er åben for spil igen.

.