• Forside
  • Sdj. Golfklub

50 års jubilæum

Sønderjyllands Golfklub - 50 års jubilæum

Som mange sikkert har bemærket arbejdes der på højtryk for at klubbens faciliteter fremstår flotte her i jubilæumsåret.

Poul-tidligere-pedel koordinerer ”reparationsopgaverne” i og omkring klubhuset. Sammen med et team af frivillige hjælpere males vægge og andet som kan friskes op med en malerpensel. Fliser, skraldespande mv. rengøres ligesom alt øvrigt i og omkring klubhuset efterses.

Dame- og herretoiletterne ved indgangen til caféen er under ombygning. Alt i de to toiletrum fjernes og de to toiletrum vil efter ombygningen fremstå med helt nyt inventar.

På banen er der kommet jubilæums-teestedsmarkeringer ligesom flag, skilte mv. er skiftet. Herved mødes klubbens medlemmer og gæster med det specialproducerede jubilæumslogo overalt på klubbens område.

Historisk udstilling!
2 af klubbens medlemmer Leif Frederiksen og Leif Mogensen har brugt de sidste mange måneder på at sortere klubbens arkivmateriale og fundet mange interessante udklip, notater, billede, klubblade og meget mere.
Alt er sorteret og klubbens historie gennem 50 år er nu udstillet i Turneringslokalet.
Kig ind - og fordyb jer i en spændende udstilling og masser af gode fotos!

Polo med Jubilæumslogo
Ca. 160 medlemmer har bestilt polo med jubilæumslogo i Proshoppen. I løbet af kort tid vil der komme en besked fra Zandra vedr. afhentning.
I Proshoppen kan man købe caps, bolde og mange andre ting med jubilæumslogo!

Medlemskab
Alle, som fylder 50 år i år tilbydes gratis Prøvemedlemskab og etablerede golfspillere, som ønsker medlemskab i Sønderjyllands Golfklub tilbydes indmeldelsesgebyr til kr. 50 ved indmeldelse inden 1. juni!

Den 1. juni afholdes Jubilæumsreception for inviterede.
Klubbens forretningsforbindelser, samarbejdsklubber og sponsorer er invitereret ligesom æresmedlem, tidligere formænd og forretningsførere. Herudover er repræsentanter fra DGU og Aabenraa kommune samt klubbens nuværende udvalgsformænd samt formænd for klubber i klubben inviteret.

I uge 29 tilbydes greenfee, alle dage, til kr. 50,-.
Restaurant Bendiks tilbyder 3 stk. smørrebrød til kr. 50,-
Sønderjyllands Proshop tilbyder 2 stk. jubilæums bolde og 1 pitchfork kr. 50,-
God anledning til at inviterer golfvennerne på besøg i Sønderjyllands Golfklub i uge 29!

Jubilæumsturneringer – i uge 31
Tirsdag – Tirsdagsturnering i Jubilæumshumør!
Onsdag – Damedag – lukket turnering for alle klubbens damer.
Torsdag – Herredag – lukket turnering for alle klubbens herrer
Fredag/lørdag – 2 dages løbende turnering (Åben) med flotte præmier og som afslutning serveres helstegt gris.
Søndag – ”Slaget om pladsen” – 9-hullers turnering hvor hulforløbet er som i 1968 og 1. præmie er en privat P-plads 1 år frem!

Tilmelding vil i løbet af kort tid være muligt via Golfbox, ligesom de enkelte turneringers betingelser vil kunne ses.

Jubilæumsgave til alle medlemmer - Onsdag den 31. oktober kl. 19.00.
Reserver aftenen nu – mere herom senere!

Den 18. november er datoen for klubbens 50 års jubilæum.
I den anledning bliver der inviteret til Jubilæumsfest (egenbetaling)i klubhuset lørdag den 17. november kl. 18.00.

Mange hilsner fra jubilæumsudvalget
Keld Jensen, Kirsten Dressel, Anne Lene Søndergaard, Zandra Andersen, Ron Ruston og Birgitte Bergmann